onsdag 17 december 2008

Hål i strumpan - en illusion

En illusion är något som man tror eller upplever att man ser. Enligt mig kan det också vara något som man inte tänkt sig eller är direkt van att se, eller något som inte förväntas i ett speciellt sammanhang.

Var i Olso igår och precis som det antagligen alltid är på flygplatser och morgon- & kvällsflyg (som inte är till semesterorter) fullkomligt kryllade det av väldressade, svartklädda kvinnor och män. Det som gjorde bilden eller situationen spännande och ganska komisk var att alla dessa "affärskvinnor & män" måste ta av sig både skor, skärp, klockor och till råga på allt de som "piper" blir undersökta kring BYXLINNINGEN (helt nytt för en ovan flygresenär som jag).

Så föreställ dig; Tidig morgon, stressig, livlig flygplats, alla dessa männiksor som ska flyga till jobb, mötet osv. Väldressade, fokuserade, upptagna (mobil, laptop, iphone) som står i strumplästen och minst två i sällskapet har HÅL I STRUMAN eller lämnar svettavtryck från foten på golvet. Nja om det är en illusion eller inte ligger i betraktarens ögon men det fick mig att småle flera gånger den dagen.

Inga kommentarer: